پخت نان لواش

پخت لواش برای نانوا بسیار سخت است.
نانوا باید به سطحی از لرزش برسد تا نان را به تنور بچسباند.
این لرزش مهم ترین جای نانوایی است و مهم ترین چالش برای نانوا.
و خیلی کار دارد تا نانوا به آن نقطه برسد.
طوری که اگر به آن حد نرسد نان به تنور نمیچسبد و اگر آن حد را رد بکند لرزش دانش پاره میشود.
۲۳:۲۹
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

بیگانه ای در خط زمانی متفاوت!

!شاید یه روزی یسریشون رو کتاب کردم

دائما یکسان نباشد حال ما!
Designed By Erfan Powered by Bayan